Práce v oboru nemovitostí byl můj dlouhodobý sen, prozradil v rozhovoru Jan Tajovský.

Domů Realitní blog Práce v oboru nemovitostí byl můj dlouhodobý sen, prozradil v rozhovoru Jan Tajovský.
Práce v oboru nemovitostí byl můj dlouhodobý sen, prozradil v rozhovoru Jan Tajovský.

Ing. Jan Tajovský

Věk: 35
Zájmy: Nemovitosti, sport, cestování, fotografování. 
Realitní kancelář jsme založili v roce 2008 s mojí manželkou Andreou a začali tak budovat značku TAJOVSKÝ reality s.r.o.. Naším záměrem bylo vnést do oboru znalosti a zkušenosti, které jsme získali díky svým studiím a zahraničním stážím. 
Motto: Inspiruj sebe, inspiruj ostatní.


1)  Jak Vás napadlo budovat značku TAJOVSKÝ reality?
Práce v oboru nemovitostí byl můj dlouhodobý sen. Aby také ne, když jsem mohl navázat na rodinnou tradici. Můj táta je totiž znalec a odhadce nemovitostí od roku 1991, takže jsem se s tímto oborem potkával skutečně odmala.

 

2) Jak vypadaly začátky TAJOVSKÝ reality?
Naše začátky byly velmi pozvolné. Pracovali jsme nejprve ve dvou, někdy ve třech lidech. Já jsem se vedle práce v realitní kanceláři stále věnoval oceňování nemovitostí.

 

3)  Jak vypadá Váš běžný pracovní den?
V současné době se věnuji intenzivně nákupu nemovitostí a vyhledávání vhodných investičních příležitostí v segmentu rezidenčních nemovitostí pro společnost NWD Group a.s. Budujeme tak portfolio nemovitostí, které po menší či větší rekonstrukci chceme nabídnout našim klientům v TAJOVSKÝ reality v duchu “Tvoříme lepší bydlení” či “Prověřená nemovitost”.

 

4) Co považujete za svůj největší úspěch?
Pro mě je život cesta, díky které můžeme sbírat různé zkušenosti. Pozitivní i negativní. Pokud jsme ale dostatečně otevření a vnímaví, mohou nás tyto zkušenosti obohatit pro naše příští jednání. K odpovědi na otázku - myslím si, že právě tento fakt, který jsem si uvědomil je sám o sobě největší úspěch. 
Jinak lze hovořit o mnohých radostech, které se udály a povedly, např. absolvování studia VŠ, 10 let úspěšného podnikání, hezký dlouhodobý vztah s mojí ženou Andreou, narození úžasné dcery Emy, zaběhnutí půlmaratonu za 1:19:40,... 

 

5)  Co byste vzkázal lidem, kteří uvažují o práci v TAJOVSKÝ reality? 
Je to tvrdá a náročná práce, která není pro každého. Musíte být cílevědomý, bystrý, neustále na sobě makat a hlavně, nebát se cizích lidí! Jak říkával Baťa: “Neumíš, naučím,...”, musíte jen chtít. To, že  u nás máte nadstandardní výdělky, jde při splnění předešlého již ruku v ruce. Nicméně mohu potvrdit, že ti nejlepší obchodníci u nás, nedělají svou práci jen kvůli penězům, ale protože je to prostě baví, a to je nejdůležitější.  

 

6) Která slova se Vám vybaví, když se řekne TAJOVSKÝ reality? 
Tradice, inspirace, důvěra.

 

7) Jaký je Váš sen?
Sen, cíl, moje motivace, proč každý den ráno vstanu a jdu pracovat? V soukromém životě to je spokojená rodina, a aby moje děti měly možnost rozvinout naplno svůj potenciál v oblastech, které je budou naplňovat, a ve kterých budou samy chtít. 
V businessu je to ve shodě s jedním naším firemním mottem, které zní: “Tvořit lepší bydlení”. Dále rozvíjet vlastní developerské aktivity, a mít možnost dělat hezké věci, díky čemuž pomáháme rozvoji dnes, už nejen našeho regionu, ale i mnoha dalších.  

 

8) Máte nějaký recept na úspěch?
Dělat to, co vás baví a věnovat se tomu do hloubky a obklopit se dobrými lidmi.

 

9) Bez čeho si neumíte představit svůj den?
Každý den ráno běhám, někdy více sportovně se zaměřením na čas a uběhnuté kilometry a někdy více meditačně, kdy při běhu přemýšlím, vymýšlím, analyzuji a je mi jedno jak rychle běžím.  

 

Mohu s vámi spolupracovat?

 

Další nabídky

Zobrazit vše
Zjistit cenu své nemovitosti