Příběhy našich klientů

Domů Realitní blog Příběhy našich klientů
Příběhy našich klientů

Dva v jednom aneb prodej i koupě v rekordním čase

Sehnat nové bydlení je dnes stejně nelehký úkol jako to stávající prodat. Manželé z Boskovic se na nás naštěstí obrátili zavčas, a i když byl jejich prvotním cílem prodej hezkého zrekonstruovaného bytu v Boskovicích, pomohli jsme jim v rekordním čase také najít nový domov, který si hned zamilovali. Hrálo tomu správné načasování, dobré kontakty a jako vždy rychlé myšlení a nápady našeho kolegy Jana Křenka. „Několikrát jsem se bavil se svojí známou, která uvažovala o prodeji novostavby v obci Okrouhlá nedaleko Blanska. Hned mě napadlo, že by mohlo jít o ideální bydlení pro tyto manžele,“ vzpomíná. „A taky že bylo,“ dodává hned s úsměvem. Netrvalo dlouho a manželé z Boskovic se jeli na dům v ani ne deset kilometrů vzdálené obci podívat. Novostavba jim okamžitě přirostla k srdci, a tak nebylo o čem diskutovat. Díky skvělé práci našich kolegů - Jana Křenka i Romana Vašíčka, který v té době už měl vážné zájemce o byt v Boskovicích, tak zavládla spokojenost na všech stranách. Majitelé domu v Okrouhlé ocenili rychlost, s jakou se noví kupující našli – ještě aby ne, šlo o první prohlídku vůbec. Stejně tak zavládl klid u manželů z Boskovic., kteří měli nové vysněné bydlení a zároveň se okamžitě podařilo prodat jejich dosavadní byt. Dnes už si užívají bydlení v prostorné novostavbě a jsou rádi, že vsadili na spolupráci s naší realitní kanceláří, která vše zařídila tak, aby majitelé neměli žádné starosti navíc.

Většina realitek má laxní přístup, nesnaží se. U TAJOVSKÝ reality oceňuji komunikaci, snahu a preciznost, říká klient

Nešlo o jednoduchý případ, ale i ty složité jsou od toho, aby se řešily a zdárně vyřešily. Pan O., nyní už náš klient, prodával přes nejmenovanou realitní kancelář rodinný dům v Lysicích. „O zakázku se starali prvních čtrnáct dní a poté je přestala zajímat,“ vzpomíná na problémy s kanceláří. Jednání v jiných realitkách bylo podle něj tristní, a tak se rozhodl pro změnu. „Makléři měli vždy velice laxní přístup, nepracovali s cenou, komunikovali buď špatně, nebo vůbec,“ říká. Naděje mu svitla až s Tajovský reality, kde jsme se do zakázky takzvaně „zakousli“ a dům se nám podařilo po několika prohlídkách prodat. Překvapením pro pana O. bylo nejen to, s jakou rychlostí jsme našli zájemce, ale i samotné jednání našich makléřů. „Rozdíl v přístupu makléřů ke klientovi je neuvěřitelný. Na TAJOVSKÝ reality nejvíc oceňuji komunikaci, snahu a preciznost práce. Nemám, co bych vytknul,“ dodává s tím, že se rozhodně nejednalo o jednoduchý případ. Kupující totiž čekal na schválení úvěru ze strany banky, ovšem náš klient kvůli novému bydlení potřeboval, aby se věci opět daly do pohybu. Vše se naštěstí podařilo „ukočírovat“, a příběh tak má zdárný a hlavně pro všechny účastníky příjemný konec. Pokud nejste spokojení se službami vaší realitní kanceláři, nečekejte, až se věci zlepší – bohužel k tomu s největší pravděpodobností nikdy nedojde. Obraťte se na nás – kancelář prověřenou klienty, kteří jsou nakonec vždy rádi, že svoji nemovitost svěřili do našich rukou.

Chci změnit svojí realitní kancelář

Když dva dělají totéž a není to totéž

Trvalo půl roku, než majitelům bytu v Blansku došla trpělivost s nejmenovanou realitní kanceláří. Po měsících výmluv a nečinnosti se rozhodli oslovit nás, a dobře udělali. Známé české „Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod.“ se opět potvrdilo. Udat zmíněný byt do rukou nových majitelů nám trvalo přesně osm dní. Do nabídky šel 4. května, rezervační smlouvu zájemce podepsal už 12. května. Paradoxem také je, že novým majitelem se stal klient, který v Blansku hledal byt již půl roku, ale o tomto, který měla v rukou předchozí realitní kancelář, nevěděl. Když dva dělají totéž, není to totéž. Jsme rádi, že lidem, kteří se na nás obrací, můžeme skutečně pomáhat a hledat nový domov. „Naše práce nás baví a myslím, že je to znát. Vždy děláme maximum, abychom splnili přání klienta,“ říká realitní makléřka TAJOVSKÝ. „Některé realitní kanceláře možná nedělají svoji práci dobře, nebo je pro ně hlavní jen jejich zisk. Důvodů může být spousta. Naštěstí nic z toho není náš případ a já věřím, že to tak vždy zůstane a lidé se na nás budou vždy rádi obracet a mít v nás důvěru,“ dodává makléřka. Uvedený byt měl přitom několik nesporných výhod, které nejsou samozřejmostí. K těm největším, které také nový majitel nejvíce oceňuje, je lokalita bytu a jeho umístění v blízkosti lesa – doslova pár kroků od přírody. I cena byla velice příznivá – byt jsme prodali za částku, na které předchozí realitka skončila.

Zažili jste také podobný příběh? Napište nám!

Další nabídky

Zobrazit vše
Zjistit cenu své nemovitosti