TAJOVSKÝ reality Akademie

Domů Realitní blog TAJOVSKÝ reality Akademie
TAJOVSKÝ reality Akademie

Školení, kurzy, semináře či přednášky. Během celého roku pořádáme řadu vzdělávacích akcí, kterých se mohou účastnit jak naši realitní makléři, pracovníci back office, tak externí spolupracovníci. Věříme, že sebevzdělávaní je důležitým procesem, který by měl trvat celý život a je klíčem k úspěchu. 

V rámci vzdělávaní svých spolupracovníků pořádala TAJOVSKÝ reality ve spolupráci s developerskou společností NWD Group doposud nejrozsáhlejší vzdělávací projekt s názvem „TAJOVSKÝ reality Akademie“, jejíž mottem bylo „Staňte se úspěšným odborníkem.“. Akademie probíhala v celkem šesti celodenních částech: 

1. Základní seminář
Představení pořadatelů Akademie – společnosti NWD Group a TAJOVSKÝ reality, jejich zakladatelů, samotného příběhu firem, jejich filozofie a vizí do budoucnosti. Zaznělo také důležité firemní desatero. 

2. Právo a legislativa
V druhé části přednášel zakladatel TAJOVSKÝ reality Ing. Jan Tajovský. Čas věnoval mimo jiné stavebnímu zákonu, daním, oceňování nemovitostí a katastru nemovitostí. 

3. Trénink obchodního jednání
Praktickým seminářem provázel výkonný ředitel NWD Group Ing. Lukáš Mazánek, který dříve působil na akademické půdě jako profesor managementu. Tentokrát promluvil o základních pravidlech etikety a dal prostor také interaktivitě, například během zkoušky argumentace či správné výstavby otázek. 

4. Architektura a stavebnictví
O stavebnictví promluvil během čtvrtého dne Ing. Martin Veselý. Kromě samotné terminologie tohoto odvětví věnoval čas také postupu stavebního řízení a jeho účastníkům. Na řadu přišlo i rozdělení budov na části, typy konstrukcí, dokončovací práce a v neposlední řadě možnosti zateplení fasád. 

5. Efektivita a IT
Představení některých výkonných interních systémů a práce s nimi, například Asana (práce s projekty a úkoly), G Suite (kalendář, disk, prezentace, dokumenty, tabulky a další), Realko (nejrozšířenější realitní software). 

6. Dokumenty v praxi
Posledního semináře se ujal TOP realitní makléř Jan Křenek, který mluvil především o dokumentech a jejich správné stavbě a důležitých informacích, které by v nich neměly chybět. Účastníci mohli vidět ukázky správně sestavených smluv i formulářů. 

Akademie jako účinný nástroj sebevzdělávání. Jaké jsou reakce účastníků? 

„Akademie pro mě znamenala rozšíření znalostí z oboru nemovitostí. Převážně mě zaujal seminář Architektura a stavebnictví od kolegy Martina,” řekla jedna z účastnic Akademie Nikol Mahútová. 

“Spoustu jsem se naučila, ne vše jsem totiž věděla, jelikož jsem v oboru taky byla začátečník, proto bych tuto akademii doporučila všem, kteří začínají nebo se chtějí dozvědět více,“ shrnula pocity z TAJOVSKÝ reality Akademie Monika Bednářová. 

“Určitě bych akademii doporučila všem, kteří se ve své kariéře chtějí posunout dále a záleží jim na vzdělání,” vzkázala účastnice Akademie Lenka Dokoupilová. 

Chci být součástí týmu a vzdělávat se v oboru!

Zaujala vás TAJOVSKÝ reality Akademie a chcete být příště její součástí? Napište na kariera@tajovskyreality.cz. 

 

Další nabídky

Zobrazit vše
Zjistit cenu své nemovitosti