Rozhovor s Romanem Vašíčkem projektovým manažerem

Domů Realitní blog Rozhovor s Romanem Vašíčkem projektovým manažerem
Rozhovor s Romanem Vašíčkem projektovým manažerem

Jak jste se dostal k práci projektového manažera a jak dlouho ji děláte?

Součásti TAJOVSKÝ reality jsem od roku 2013. Za všechno může vlastně pan Tajovský :-), nebo respektive moje sestra, která nás seznámila. Mě vždycky zajímal obchod a něco tvořit, tak jsme to si to vyzkoušeli na jednom projektu. Stál jsem vlastně i za fyzickou prací a pak to mělo rychlý spád  až k rozvinutí vlastních společných projektů. 

Jaké byly Vaše pracovní začátky?

Mé pracovní začátky byly pestré dělal jsem za barem nebo ve výrobní firmě. S nemovitostmi to nemělo nic společného. Potom jsem se potkal s Honzou. Začínali jsme s odhadem nemovitostí pro banky, až se to přehouplo k práci realitního makléře, byla to taková všehochuť. Začátky byly těžké, hodně jsme se učili za chodu, byla to spousta informací. Dělal jsem koordinaci, byl jsem více v terénu... pak jsme po získaných zkušenostech založili společnost NWD Group.

Jaká je Vaše nynější pozice?

Moje pozice... no moc si na pozice nepotrpím :-), chci aby byla hlavně hotová práce. Kdybych ale měl říct nějakou konkrétní pozici, v TAJOVSKÝ reality pracuji jako realitní makléř. A ve společnosti NWD mám na starosti finanční analýzu projektů, finální vzhled projektů a vyhledávání nových investičních příležitostí. Původně jsme začínali dva a časem jsme se rozrostli tak, že máme vlastní koordinátory a celý tým.

 

Co považujete za svůj pracovní úspěch a co za svůj osobní úspěch?

Pracovní úspěch je určitě to, kde teď jsem. Samozřejmě mám cíle i vyšší, ale jsem rád za to, kam jsme to dopracovali. Můj osobní úspěch? To, že jsem si našel svoji ženu Radušku :-), naše bydlení, svatba, společné cesty. Má žena mi velmi pomáhá, máme společnou cestu, dělá mi podporu a  to je pro mne velmi důležité. Jsme spolu už 11 let.

Jaká vlastnost je pro obchodníka  v nemovitostech nejdůležitější?

Jít do toho po hlavě. Když člověk nad Vším přemýšlí, neustále si bude dávat důvody, proč něco neudělat. Dále být otevřený lidem a mít správnou dávku odvahy. Nebát si říct o pomoc, vzdělávat se. S každou prodanou nemovitostí se člověk posouvá dál. Člověk neustále roste – vidím na členech týmu, jaké obrovské pokroky dělají, i když je to někdy nahoru, dolů.

Jak se rád odměníte za dobrou práci?

Rád cestuji, takže pro mě je to pěkná dovolená.

Máte životní sen?

Být finančně nezávislý. Ze začátku práci děláte víc pro peníze, ale postupně si uvědomíte i ty vyšší hodnoty. Uvědomujete si sílu toho, že desítky lidí ročně nemusí řešit výstavbu, úřady, rekonstrukce atd. Je to nad úroveň toho, že děláme lidem hezké bydlení bez starostí – starosti máme my :-). 

Jak by vypadal Váš ideální den?

Ideální den byl byl plný crossfitu a pohybu. Jsem aktivní člověk, potřebuji pořád něco dělat. Dále strávit čas se svou ženou. No a něco tvořit, pořád vlastně přemýšlím nad prací – hodně mě baví a naplňuje.

Jak by vypadala Vaše ideální dovolená?

Opět vidět Zéland, procestovat severní část. Rád bych se tam podíval víckrát a strávil tam nějaký čas. Láká mě též Karibik a další výzvou je havaj na Havaji. :-) Mám spoustu cestovatelských snů, například Kanadu. Baví mě severské státy, příroda, vodopády. 

Děkuji za rozhovor.

 

Další nabídky

Zobrazit vše
Zjistit cenu své nemovitosti