"Stačilo mi vyřizovat hypotéku a málem jsem se zbláznil, takže řešit ještě něco jiného, to si nedovedu moc představit" říká jeden z našich klientů

Domů Realitní blog "Stačilo mi vyřizovat hypotéku a málem jsem se zbláznil, takže řešit ještě něco jiného, to si nedovedu moc představit" říká jeden z našich klientů
"Stačilo mi vyřizovat hypotéku a málem jsem se zbláznil, takže řešit ještě něco jiného, to si nedovedu moc představit" říká jeden z našich klientů

Manželé Illovi přes naši realitní kancelář kupovali rodinný dům ve Velkých Opatovicích a zároveň prodávali svůj družstevní byt ve stejné lokalitě – jejich snem bylo přestěhovat se z bytu do rodinného domu. Po předání nemovitosti jsme se za Illovými zastavili na návštěvu, podívat se, jak se jim bydlí, a zeptat se, jak zpětně hodnotí spolupráci s naší realitní kanceláří.

Přes naši realitní kancelář jste nemovitost prodávali i kupovali, takže máte pohled z obou stran. Která z těch stran pro Vás byla příjemnější –  prodávat nebo kupovat? 
Kupovat bylo příjemnější. Prodej byl určitě složitější, je to navázané i na tu druhou stranu, že čekáte na peníze a na to než si kupující vyřídí financování.

Takže jste ocenili, že jste měli po boku realitní kancelář, která Vám s prodejem pomohla?
Určitě ano.

Dokážete si představit, že byste prodávali nemovitost sami? Co všechno by bylo potřeba zajistit? 
Ne. Nedokážu si to představit a ani jsem nad tím takto neuvažoval. Byl jsem hned rozhodnutý, že prodávat i kupovat budeme přes realitní kancelář. 

Mohu se zeptat, co Vás vedlo k rozhodnutí vybrat si TAJOVSKÝ reality? 
My se známe hodně s paní Ondruchovou (pozn. obchodní ředitelka TAJOVSKÝ reality) a věděli jsme, že se na ni můžeme obrátit a ve všem se na ni spolehnout.

Byli jste spokojeni s našimi službami?
Ano, všechno za nás bylo v pohodě. Jediné, co bych chtěl říct, tak to, aby si kupující dali říct a využili při financování doporučené finanční poradce. Byli tam lehké problémy s finančním poradcem kupujícího našeho bytu a zbytečně se to pak prodloužilo. Za Vás bylo vše v pořádku. 

 Pokud byste měli zmínit jednu věc, které si na naší spolupráci vážíte nejvíce, která by to byla? 
Osobně jsem byl velmi mile překvapen z komunikace. Kdykoli jsme potřebovali nebo byl nějaký problém, tak byly nějaké odezvy. Když bylo něco potřeba, tak jsme to s vámi vyřídili hned. Prostě ta komunikace.  

 Byla podle Vás provize adekvátní odměnou za odvedené služby? 
Člověk úplně nevidí do vašich nákladů, do toho, kolik vás stojí obchod peněz, ale já s tím nemám problém a šel jsem do toho s tím, že to tak je a vůbec jsem to neřešil. Stačilo mi vyřizovat hypotéku a málem jsem se zbláznil, takže řešit ještě něco jiného, to si nedovedu moc představit.

Prodávající našeho nového rodinného domu chtěli prodávat bez realitky, ale my jsme chtěli mít jistotu a pohodlí, proto jsme se domluvili, že prodej bude také přes realitní kancelář – jak prodej našeho bytu, tak koupě domu – a určitě toho nelitujeme. 

Děkuji za návštěvu, za rozhovor a přeji ať se hezky bydlí!

Další nabídky

Zobrazit vše
Zjistit cenu své nemovitosti