Vůbec jsme netušili, co je pro prodej potřeba udělat, proto jsme to předali profesionálům říká jeden z našich klientů

Domů Realitní blog Vůbec jsme netušili, co je pro prodej potřeba udělat, proto jsme to předali profesionálům říká jeden z našich klientů
Vůbec jsme netušili, co je pro prodej potřeba udělat, proto jsme to předali profesionálům říká jeden z našich klientů

Nejvíce si ceníme zpětné vazby, která přichází od Vás, od klientů. Popovídali jsme si s panem Látalem, prodávajícím rodinného domu v obci Kořenec o tom, jakou zvolil cestu, jak s ní byl spokojený a proč se nakonec při prodeji vydali cestou naší realitní kanceláře.

Původně jste prodej nemovitosti svěřil advokátovi, proč jste nakonec zvolil prodej přes realitní kancelář?
Já jsem ten dům měl s maminkou, která zemřela, ale na nemovitosti stále bylo věcné břemeno, které jsme potřebovali pro prodej zrušit, oslovili jsme tedy právníka, aby nám s tímto pomohl. Po čase se nám ozval, že by nám dům dokonce prodal. Právník doporučoval neprodávat přes realitní kancelář.

Proč jste se tak nakonec rozhodli?
Jelikož s tím právníkem to bylo jak na houpačce, nedával nám informace o průběhu, stále sliboval, že dojde k prodeji. Vykládal, že má pro náš dům kupce, pak zase, že ne, apod. Setkali jsme se tedy s realitní makléřkou od vás z kanceláře a ta nám vše vysvětlila, proto jsme se rozhodli svěřit prodej právě jí.

Proč jste zvolil právě TAJOVSKÝ reality s.r.o.?

My jsme vůbec nevěděli, co je potřeba pro prodej udělat, vůbec jsme tomu nerozuměli, takže jsme prodej předali do rukou profesionálů. Ještě než nás oslovil ten právník, tak jsme chtěli oslovit TAJOVSKÝ reality, jelikož vás známe, jste největší v okolí a pravidelně jsem kolem budovy realitky chodil do práce.

Jak se Vám s naší realitní kanceláří spolupracovalo?

S makléřkou od vás jsme byli moc spokojeni, paní byla moc milá a věděla co dělá. Na nemovitosti bylo asi pět prohlídek a nemovitost byla prodána. Byli jsme moc mile překvapeni rychlostí a profesionalitou.

Doporučil byste TAJOVSKÝ reality i svým známým?
Určitě budeme doporučovat kdykoli, když někdo bude něco podobného řešit. Byli jsme nad míru spokojeni, všechno bylo rychlé, nebyl jediný problém. Všechno šlo jako po másle. Sami bychom to nedokázali, protože jak jsem říkal, vůbec jsme netušili, co všechno to obnáší.

Děkujeme za Vaše postřehy, hodnocení a odpovědi. Přejeme Vám, ať se daří! 
Děkuji, i Vám!


Chcete být i Vy naším dalším spokojeným klientem? Kontaktujte nás a pomůžeme Vám s prodejem Vaší nemovitosti!

Chci také pomoci s prodejem nemovitosti

 

Další nabídky

Zobrazit vše
Zjistit cenu své nemovitosti