Z triatlonisty makléřem aneb příběh našeho Honzy Křenka

Domů Realitní blog Z triatlonisty makléřem aneb příběh našeho Honzy Křenka
Z triatlonisty makléřem aneb příběh našeho Honzy Křenka

Ty nejlepší věci si často neplánujeme, a ani nemůžeme, právě okamžik překvapení jim dodává punc jedinečnosti. Tak to bylo i s mojí prací u Tajovský reality. Když jsem se seznámil s jejím majitelem, Honzou Tajovským, pracoval jsem jako konzultant v běžecké speciálce. Mojí vášní byl triatlon, a práce v oboru mě proto bavila. Osud a nakonec i já jsme ale zvolili jinou cestu.

Triatlonu (plavání, běh a cyklistika) ale jednu věc už nikdy neodpářu – zapříčinil mé a Honzovo první setkání. Přišel si pro rady ohledně běhání a pro běžeckou výbavu, mně v tu chvíli naštěstí nechyběla odvaha a oslovil jsem ho skrz společnou přípravu na triatlonové závody. Tak se začala psát naše cesta.

Pamatuji si to jako včera, naše plavecké, běžecké i cyklo tréninky se postupně rozrostly i o „mimopracovní“ setkání, kdy jsme dokázali mluvit o všem – o práci, životě, plánech a vizích, nechyběla legrace, ale i vážné rozhovory. Vždycky mne inspiroval a z našich schůzek jsem pokaždé odcházel nabitý energií a s nějakou novou pozitivní myšlenkou.

Sedli jsme si, a proto není divu, že nás přepadaly i myšlenky na spolupráci. Pro mě by práce v realitní kanceláři byla něčím naprosto neprobádaným, věděl jsem, že mě čeká hodně dřiny a učení se novým věcem. Ale nebál jsem se, díky důvěře v Honzu Tajovského a mému přesvědčení o něm i o jeho práci jsem věděl, že by to nebyl krok vedle.

Období přemýšlení zlomila má osobní potřeba změnit zaměstnání, proto už nebylo o čem přemýšlet a přidal jsem se k Honzovi. Jedno můžu říct stoprocentně – nikdy jsem nezalitoval ani na minutu. Jako realitní makléř se člověk stále učí novým věcem, i když to zní jako klišé, každý den je jiný a záleží na vlastní aktivitě a schopnostech.

Chci se také učit novým věcem!

Občas, po nasbíraných letitých zkušenostech, může člověk získat pocit, že už všechno zná a ví. Život ho rychle vyvede z omylu. Náš obor se neustále vyvíjí, stejně jako lidé a jejich potřeby. Proto se nikdy učit a zdokonalovat nepřestaneme – a to je moc dobře. Co je ale nejdůležitější – mě, Honzu i naše kolegy tahle práce baví, a to se odráží ve spokojenosti našich klientů.

Jestli by si někdo myslel, že po letech spolupráce, společných tréninků a setkání mimo práci se máme plné zuby, byl by vedle. Minulý rok jsme ve trojici společně s kolegou Romanem vyrazili na dovolenou do Thajska. Tenhle výlet se vydařil se vším všudy a máme společné zážitky, na které budeme ještě dlouho vzpomínat.

 

Další nabídky

Zobrazit vše
Zjistit cenu své nemovitosti