Profese a zkušenosti | 04.09.2019

TAJOVSKÝ reality Akademie

Školení, kurzy, semináře či přednášky. Během celého roku pořádáme řadu vzdělávacích akcí, kterých se mohou účastnit jak naši realitní makléři, pracovníci back office, tak externí spolupracovníci. Věříme, že sebevzdělávaní je důležitým procesem, který by měl trvat celý život a je klíčem k úspěchu. 

V rámci vzdělávaní svých spolupracovníků pořádala TAJOVSKÝ reality ve spolupráci s developerskou společností NWD Group doposud nejrozsáhlejší vzdělávací projekt s názvem „TAJOVSKÝ reality Akademie“, jejíž mottem bylo „Staňte se úspěšným odborníkem.“. Akademie probíhala v celkem šesti celodenních částech: 

1. Základní seminář

Představení pořadatelů Akademie – společnosti NWD Group a TAJOVSKÝ reality, jejich zakladatelů, samotného příběhu firem, jejich filozofie a vizí do budoucnosti. Zaznělo také důležité firemní desatero.

2. Právo a legislativa 

V druhé části přednášel zakladatel TAJOVSKÝ reality Ing. Jan Tajovský. Čas věnoval mimo jiné stavebnímu zákonu, daním, oceňování nemovitostí a katastru nemovitostí.

3. Trénink obchodního jednání

Praktickým seminářem provázel výkonný ředitel NWD Group Ing. Lukáš Mazánek, který dříve působil na akademické půdě jako profesor managementu. Tentokrát promluvil o základních pravidlech etikety a dal prostor také interaktivitě, například během zkoušky argumentace či správné výstavby otázek. 

4. Architektura a stavebnictví

O stavebnictví promluvil během čtvrtého dne Ing. Martin Veselý. Kromě samotné terminologie tohoto odvětví věnoval čas také postupu stavebního řízení a jeho účastníkům. Na řadu přišlo i rozdělení budov na části, typy konstrukcí, dokončovací práce a v neposlední řadě možnosti zateplení fasád. 

 

5. Efektivita a IT

Představení některých výkonných interních systémů a práce s nimi, například Asana (práce s projekty a úkoly), G Suite (kalendář, disk, prezentace, dokumenty, tabulky a další), Realko (nejrozšířenější realitní software). 

 

6. Dokumenty v praxi

Posledního semináře se ujal TOP realitní makléř Jan Křenek, který mluvil především o dokumentech a jejich správné stavbě a důležitých informacích, které by v nich neměly chybět. Účastníci mohli vidět ukázky správně sestavených smluv i formulářů.

Akademie jako účinný nástroj sebevzdělávání. Jaké jsou reakce účastníků?

„Akademie pro mě znamenala rozšíření znalostí z oboru nemovitostí. Převážně mě zaujal seminář Architektura a stavebnictví od kolegy Martina,” řekla jedna z účastnic Akademie Nikol Mahútová. 

“Spoustu jsem se naučila, ne vše jsem totiž věděla, jelikož jsem v oboru taky byla začátečník, proto bych tuto akademii doporučila všem, kteří začínají nebo se chtějí dozvědět více,“ shrnula pocity z TAJOVSKÝ reality Akademie Monika Bednářová. 

“Určitě bych akademii doporučila všem, kteří se ve své kariéře chtějí posunout dále a záleží jim na vzdělání,” vzkázala účastnice Akademie Lenka Dokoupilová. 

 

Zaujala vás TAJOVSKÝ reality Akademie a chcete být příště její součástí? Napište na kariera@tajovskyreality.cz. 

 
Marketingové oddělení

Další nabídky

Zobrazit vše

Podobné články

Profese a zkušenosti |  28.05.2024
Češi patří v rámci Evropy k národům, které jednoznačně upřednostňují vlastní bydlení. Tento přístup je u nás tradiční – oproti zemím jako např. Německo, Rakousko, Francie či Švédsko. V posledních letech se však situace výrazně mění také u nás. Důvodem jsou hlavně vysoké ceny nemovitostí, zhoršující se dostupnost možností jejich financování i větší touha Čechů po svobodě a nezávislosti, bez zátěže v podobě hypotéky.
Profese a zkušenosti |  02.05.2024
Většina lidí neprodává svou nemovitost každý den a zorientovat se na realitním trhu je stále obtížnější. Osobně věříme, že by měli v dnešní době vše zajišťovat profíci, kteří svému oboru rozumí. Protože se ve světě realit a bydlení pohybujeme od roku 2008, sepsali jsme pro vás 8 hlavních doporučení, jak si vybrat spolehlivou realitní kancelář, abyste prodali či nakoupili nemovitost bez rizika a zbytečných ztrát.
Profese a zkušenosti |  14.07.2021
Proč si nechat pomoct od realitní kanceláře při koupi či prodeji nemovitosti? Na to Vám odpoví manželé Illovi, kteří s námi jak nemovitosti prodávali, tak i kupovali.
Profese a zkušenosti |  03.10.2020
Lenka Zimmermanová je interiérová designérka, která svoji práci dělá už dlouhá léta. Jaké designy dělá nejraději, kde čerpá inspiraci a jaké budou trendy v budoucnu? To nám Lenka prozradila v tomto rozhovoru pro Tajovský reality.
Profese a zkušenosti |  09.09.2020
Když se dá klientovi slovo, musí se dodržet, to je motto realitní makléře Honzi Křenka, který působí v realitní kanceláři Tajovský reality už dlouhá léta. V rozhovoru s ním se dozvíte jaké výhody mu práce realiťáka přináší, co studoval a jakou práci vykonával před realitami.
Profese a zkušenosti |  04.08.2020
Rozhovor s Andreou Tajovskou na téma Vánoce
Profese a zkušenosti |  08.07.2020
Rozhovor s realitním makléřem a zároveň projektovým manažerem Radkem Vašíčkem z Tajovský reality. Jak dlouho tuhle práci dělá, co ho baví a jak se k tomu vůbec dostal, to vše nám prozradil v rozhovoru.
Profese a zkušenosti |  16.06.2020
Jak si vede mladý realitní makléř Vítek Hrdlička, který se začal s prací realitního makléře u boskovické realitní kanceláře Tajovský reality. Co ho na práci realiťáka baví a jaká je největší výhoda této práce?
Profese a zkušenosti |  10.05.2020
Rozhovor s naší vedoucí back office Tajovský reality Zuzkou Petrovou, která nám prozradila jaké byly její začátky, co obnáší její práce v realitní kanceláři, a jaké jsou její největší úspěchy.
Profese a zkušenosti |  03.04.2020
Kdo je náš top realitní makléř v Tajovský reality? Přečtěte si rozhovor s naší nejúspěšnější realitní makléřkou Lenkou Dokoupilovou, která Vás nechá nahlédnout do její desetileté praxe v realitním oboru.
Profese a zkušenosti |  04.03.2020
Proč zvolit při prodeji nemovitosti realitní kancelář místo prodeje na vlastní pěst? Vyzpovídali jsme jednoho z našich klientů, který nám prozradil, proč si zvolil prodej nemovitosti přes naši realitní kancelář a jak jeho rozhodnutí zpětně hodnotí.
Profese a zkušenosti |  03.01.2020
Jaké jsou trendy letošního roku, co se týče interiérového designu přímo od profesionální designérky Radky Vašíčkové? Radka se také rozpovídala o tom, co zjistila za její dlouholetou praxi v tomto oboru.
Profese a zkušenosti |  03.12.2019
Bohužel je na realitní kanceláře vrháno často až moc negativních reakcí, občas si to ale realitní kanceláře vážně zaslouží. Naši klienti se rozhodli s námi jejich příběh sdílet.
Profese a zkušenosti |  11.07.2019
Příběh realitního makléře Honzy Křenka, který se z triatlonisty dostal až k práci v realitní kanceláři Tajovský reality. Jak se k práci dostal a co dělal před prací v realitním oboru?
Profese a zkušenosti |  06.03.2019
Náklady na vytápění, větrání, ochlazování, klimatizaci, ohřívání vody nebo třeba osvětlení mohou značně ovlivnit Vaše budoucí výdaje. Jak si tedy PENB ohlídat? Zde máte hlavní body, na které si rozhodně dávejte pozor.
Profese a zkušenosti |  01.02.2019
Přečtěte si příběh Jana Tajovského, který dlouhá léta buduje realitní kancelář Tajovský reality, která sídlí v Boskovicích. V článku se dozvíte jaké byly jeho začátky v realitách, ale také jak vypadá jeho osobní život.

Buďte s námi ve spojení

Novinky v naší nabídce a další zajímavý obsah naleznete
na našich sociálních sítích a webu!

 

Zjistit cenu své nemovitosti